SOCIAL MEDIA

Friday, March 9, 2018

Winter dreamin'

Trenutno je u prodaji essence limitirana serija Winter dreamin'. Ja sam dobila paletu senki i proizvod koji je dva u jedan - rumenilo i hajlajter.


01 warm blankets & hot chocolate
Zvuči odlično zar ne? A tako i izgleda. 

Pakovanje sa magnetom, kartonsko sa dezenom pahuljica. Paleta ne sadrži ogledalo, ali zato dobijate pljosnatu četkicu. Folija je preko senki, što mi se dopada jer znate da dobijate proizvod koji niko nije dirao.
Paleta ima prelep izbor boja, koje su pogodne za svakodnevno korišćenje, ali i za večernje šminkanje, naročito tamnije. Ukupno ima 12 nijansi, 3 su mat (krem, braon i svetla braon nijansa)

Crna ima crvene svetlucave čestice i veoma zanimljivo deluju, iako ja ne koristim mnogo klasične crne senke. Više senki se može koristiti i kao hajlajter za jagodice. Mat senke su dobre za pregib kapka. Senka kajsijastog tona mi se najviše dopada od svetlijih i nju najčećšće koristim.
Preporučujem da prvo nanesete  senke pa tek onda korektor ispod očiju kako se ne biste umazale jer se senke  blago krune.
Senke ostaju na kapcima u toku celog dana, u nešto smanjenom intenzitetu na kraju dana.
Na fotografiji koja sledi vidite kako izgledaju senke u jednom sloju, nanete prstima, bez baze.


Ovo mi je omiljena essence paleta, veliki izbor upotrebljivih nijansi, dodaćemo tome činjenicu da ja volim svetlucave senke koje ovde ubedljivo preovladavaju.

Cena palete je 1089 dinara.


01 a december to rememberEssence nazive ne možete da ne volite. Ovaj proizvod ima dva nivoa, u jednom je hajlajter, a u drugom rumenilo. Oba svetlucaju. 
Hajlajter je pravi i izbor za one koje ne vole mnogo da sijaju, daje licu blag, biserni sjaj. Ostaje na licu u toku celog dana u nepromenjenom intenzitetu. 
Rumenilo je lepe boje i lepo se ponaša na koži. od ove dve stvari, više koristim hajlajter jer rumenila ,generalno, retko nosim.


Cena 469 dinara.


Osim ova dva komada,  Winter dreamin' kolekcija sadrži i kremu za ruke, olovke za oči, nalepnice za nokte, karmine.

Ukoliko vam je potreban hajlajter koji ima diskretan sjaj ili paleta sa velikim brojem senki koju ćete moći da koristite u svim prilikama, potražite Winter dreamin' kolekciju dok je još ima jer uskoro stižu noviteti za proleće i leto.

Jeste li kupile nešto iz ove kolekcije i kako vam se čini?

Do čitanja vas pozdravljam,

Ksenija :)

3 comments :

 1. Super post ❤ Videla sam paletu u liliju i jako je lepog izgleda razmisljam da li da je kupim jos uvek 😄

  https://sweet16blackpoetry.blogspot.rs/?m=1

  ReplyDelete
 2. Kako nisam videla ovu paletu, divna je!

  ReplyDelete
 3. Odličan post, jako mi se dopada tvoj blog :)

  ReplyDelete