SOCIAL MEDIA

Tuesday, July 17, 2018

Elizavecca jednokratne maske

Elizavecca je korejski brend koji mi je privukao pažnju slatkim pakovanjima. Pre nekog vremena mi je stigao paket sa njihovim proizvodima kojem sam se obradovala. U paketu su se našli serum, crna maska i dve maske na tkanini. U ovom tekstu biće reči o jednokratnim maskama. U sledećem ću vam pisati o serumu i crnoj maski.





Milky Piggy Goggles Eye Lock in Aqua maska za područje oko očiju 

Najviše me je zainteresovala i prvu sam je otvorila. Sa dve strane je zaštićena tkaninom kako se ne bi sušila. Kada skinete oba sloja, dobijete masku od tanke gume. Prvi osećaj kad stavite masku je kao da ste se zapljusnuli vodom. Ima prijatan efekat hlađenja koji ja najviše volim kada su maske u pitanju. Ostatke maske sam utrljala. Vidi se razlika nakon korišćenja u mekoći kože i osveženosti.

Za ovu masku imate sve preporuke. Jedna od retkih posle koje se baš vidi razlika.



Fruits  Deep Power Ringer

Druga maska mi se nije dopala. Bila je prejaka za moju kožu. Imala je jak miris i iako sam je držala kraće od predviđenog izazvala mi je crvenilo koje se brzo povuklo. Ona nije imala zaštitni sloj nego je cela bila natopljena i tečnost je izlazila na sve strane po otvaranju.



Neke od Elizavecca proizvoda sam videla na sajtu iherb odakle sam već naručivala neku kozmetiku. Ukoliko naručujete nešto sa tog sajta iskoristite moj kod za popust ENI1077

Pogledajte Elizavecca Instagram profil za kompletnu ponudu i više informacija.

Ukoliko imate neke preporuke za korejsku kozmetiku, pišite mi. Volela bih da isprobam još neke preparate.

Do čitanja,

Ksenija :)

Post a Comment