SOCIAL MEDIA

Friday, June 29, 2018

Krauterhof anticelulit linija

Evo jedne uvek aktuele teme koja je posebno ovih dana u ženskom fokusu.

Za borbu protiv najgoreg ženskog neprijatelja meni su u pomoć stigli Krauterhof piling za tuširanje i serum. Oba preparata lepo mirišu na limun. Cela prostorija zamiriše kada ih koristite. U kolekciji postoji još jedan preparat koji je hvaljen.




Anticelulit piling gel za tuširanje
sa aloe verom i alantoinom
Stimuliše mikrocirkulaciju kože, čisti pore i pomaže postizanju glatke teksture kože.
Jednom do dvaput nedeljno, nanositi blagim kružnim pokretima u toku tuširanja na već mokru kožu. Isprati sa dosta vode. Dostupan u pakovanju od 200 ml. Redovna cena u Liliju je 495 dinara.

Ovaj piling je izuzetno blag i podseća me na pilinge za lice. Prija mi korišćenje, nekako opušta i čini kožu izuzetno  mekom. Koristim ga pri svakom tuširanju na rukama i nogama.

Anticelulit serum
Specijalno osmišljen sa ciljem borbe protiv tvrdokornog i dugotrajnog celulita. Nova formula koja se nalazi u kompleksu sastojaka koji u ključuju revolucionarni liporeduks sa prijatnim efektom toplote vidljivo ublažava efekat ,,narandžine kore" i pomaže u oblikovanju tela. Sadrži i pantenol, kofein, ulje limunove traver, glicerin, silikon, i lecitin.
Nanositi svakodnevno u večernjim časovima serum u tankom sloju i lagano masirati ciljana mesta (butine, stomak, struk, zadnjicu, nadlaktice). Dostupan u pakovanju od 100 ml. Cena na Srbotrade sajtu je 704 dinara.

Ovaj serum je predviđeno koristiti 14 dana. Ovaj tekst vam i pišem nakon tog perioda.


Prvi put kada sam nanela serum iznenadila sam se kako greje i pecka iako sam znala da funkcioniše po tom principu. Drugo veče i svako naredno kao da je ta toplota i peckanje opadalo i na kraju mi nije ni smetalo. Inače sam do sad koristila samo kreme koje hlade, ali moram priznati da sa njima nisam primetila rezultate. Koristila sam i ove sezone jednu. Serum nije lepljiv i to je pohvalno, ja sam ga prvo veče i namazala pred spavanje.

Nakon dve nedelje korišćenja seruma vide se rezultati, celulit je manje vidljiv i ta razlika je uočljiva. Ovo je prvi preparat koji sam koristila i koji ima efekta. Moram napomenuti da  nisam menjala način ishrane i količinu fizičke aktivnosti, verujem da sam to uradila da bi razlika bila još i veća.


Više na www.krauterhof.rs

Jeste li koristile ove preparate? Kako se borite sa celulitom?

Do čitanja,
Ksenija :)

Post a Comment