SOCIAL MEDIA

Thursday, August 16, 2018

Deborah Keith Haring kolekcija

Keith Haring dizajn kolekcija odaje počast umetniku koji je svetsku popularnost stekao kao simbol ulične kulture grada Njujorka osamdesetih godina. 
Kao rezultat imamo divna pakovanja već proverenih komada šminke. Ova pakovanja su meni najlepša Deborina pakovanja do sad, imaju zanimljive oblike, kao i mnoštvo boja.

Kolekcija sadrži: karmin (4 nijanse), maskaru, trio rumenilo, trio za konturisanje, olovke za oči (24 ore, kajal, 2 u 1 kajal i ajlajner gel, 24 ore vodotporna)

Ja ću vam predstaviti maskaru, karmin i kajal olovku.



24 ore Absolute Volume maskara

Ima klasičnu, deblju četkicu, kakvu ja volim. Crna nijansa je ova koju ja posedujem. Postoje dve verzije gde je razlika u intenzitetu crne boje. Maskara je oftamološki testirana. Efekat koji dobijate jeste efekat gušćih  trepavica. Nisu mi  se stvarale grudvice, niti se preslikavala.



Il rossetto, 02

Obogaćen vitaminima A, C, E, meka i kremasta tekstura, hidrira usne  i pruža blistav izgled.
Ima njihov prepoznatvljiv, prijatan miris. Ugraviran je  simbol kolekcije kao lep detalj, kao što je ruža ugravirana na klasičnim karminima.
Boja je po mom ukusu i mislim da je najlepša u celoj kolekciji.
Prijatan karmin. Čak će se dopasti i ženama koje ne vole karmine jer ih opterećuju.  Zaboravite da ga nosite. Ravnomerno nestaje, nema nakupljanja na rubovima.


Kajal olovka

Crna nijansa. Reže se, ali je meka. Koristila sam je za vodenu liniju oka, kao što su i naveli kao jednu od namena, ali u tom slučaju nije postojana.  Bolje ju je koristiti kada vam treba dobro razmazivanje ,bez grubih prelaza, za senčenje oka.

Ova kolekcija je u prodaji u drugoj polovini avgusta. Planiram da nabavim još neku nijansu karmina. Cene ću dodati naknadno.
Ovo su pravi kolekcionarski primerci, ukoliko padate na pakovanja, kao i ja, ne sumnjam da ćete ih nabaviti.

Imate li neke Deborah Milano preporuke?

Do čitanja,

Ksenija :)

Post a Comment