SOCIAL MEDIA

Saturday, November 2, 2019

Artdeco

Pre nekog vremena sam dobila paket od Jasmin parfimerije. U paketu su se ovog puta našle tri stvari od marke Artdeco. Kada je u pitanju pomenuta marka koristila sam neke njihove hajlajtere iz prazničnih izdanja, kao i odličan flomaster za obrve. Kada su praznična izdanja u pitanju, svaki put imaju odlične stvari.



Baza za senke 
Jedan od najpoznatijih proizvoda ove marke. Baza ima boju i sjaj i lepo miriše. 
Primetila sam da su boje senki intenzivnije, da duže traju i da se teže skidaju i popravljaju. Bazu koristim svaki put kad koristim i senke. Možete je naručiti klikom na link ovde.

All in one maskara
Omiljena stvar iz paketa. Ima klasičnu četkicu i crne je boje. Odlično razdvoji trepavice i učini da deluju gušće. Maskara se ne razmazuje, ne stvaraju se grudvice i ne spada sa trepavica. Imate moju toplu preporuku. Možete je naručiti klikom na link ovde.

Puder u prahu
Kako imam mešovit tip kože, ovaj puder sprečava da mi se prosijaju čelu, nos i brada. Lice izgleda odlično nakon korišćenja. Ne stvara se efekat maske niti osećate težinu. Uvek možete popraviti šminku u par poteza. Možete ga naručiti klikom na link ovde.


Svi ovi proizvodi su kvalitetni i zaista su vredni vaše pažnje. Pratite sniženja na društvenim mrežama Jasmin parfimerije. Ja ću sigurno kupovati šminku ove marke.

Ako imate neke preporuke za ovu marku, pišite!

Do čitanja,

Ksenija :)


Post a Comment