SOCIAL MEDIA

Monday, November 11, 2019

Nude Look

Golden Rose je marka koja stoji iza kolekcije zanimljivog naziva koju pominjem u naslovu ovog teksta. Ovo je kolekcija koja je privukla veliku pažnju, a razlozi su različiti: neki od njih su  neutralni tonovi, lepa pakovanja i pristupačne cene.
Meni su iz pomenute linije stigli: maskara, karmin, tonirana krema, paleta, lak za nokte, olovka, senka.




Počeću sa omiljenim stvarima iz kolekcije. Kao i obično, Golden Rose u svom asortimanu ima karmine, maskare, kao i hajlajtere koji su odlični i nisu skupi.

Perfect matte karmin mi je stigao u nijansi  02 Peachy Nude. Da vas naziv nijanse ne zavara, karmin nije narandzast. Ovaj karmin me podesća na njihove velvet karmine koji su fantastični jer su kremasti i prijatni na usnama. Postoje tri nijanse ovog karmina. Na fotografiji koja sledi možete videti kakva je boja mog ruža.
Cena ruža je  315 dinara.

Full volume definitive maskara
Još jedna u nizu odličnih Golden Rose maskara.  Probala sam većinu njihovih maskara i nikad se nisam razočarala. Ova trepavicama daje lep volumen.
Cena maskare je 267 dinara.


Tonirana krema sa zaštitnim faktorom 25. Ja sam dobila nijansu 02. Verujem da bi mi više odgovarala nijansa 01 jer imam svetao ten. Postoji i nijansa 03 koja je najtamnija. Krema je pogodna za svakodnevno korišćenje kada želite da date licu malo boje i postignete svež i ujednačen izgled. Proizvođač kaže  da ova formula ne sadrži ulja.
Cena kreme  je 779 dinara.

Mala paleta koja sadrži bronzer, rumenilo i hajlajter. Ovu paletu sam poklonila jednoj od vas.
Cena palete je 1028 dinara.


Senka za oči Caramel Nude je senka koja se takođe našla u paketu za jednu od vas. Kada budete u prilici pogledajte baš ovu nijansu u prodavnici jer deluje odlično za senčenje kapka.
Cena senke je 413 dinara.

Perfect nail color lak za nokte 
Pinky Nude je roze,zagasita nijansa.
Cena  laka je 141 dinar.


Preporučujem vam da, za početak, obavezno probate karmin i maskaru jer se nećete pokajati.

Ako ste nešto već koristile, pišite mi utiske.

Do čitanja,

Ksenija :)

Post a Comment