SOCIAL MEDIA

Monday, October 5, 2020

LF Beauty Box (septembar)

Sa zakašnjenjem vam pišem o LF kutiji za septembar jer mi je tek stigla pre par dana iako sam je naručila 31.8. Kao manu ove kupovine bih navela to da se dugo čeka da vam kutija stigne. Razlog može biti i taj što je zadrže na carinjenju. Ovog puta sam platila samo sto dinara, što mi je bilo neobično jer uvek platim oko 500 ili 600 dinara porez i troškove carinjenja.

Prethodno sam vam pisala o julskoj kutiji ovde.

Sada govorim o rođendanskom izdanju koje sam odlučila da kupim najviše zbog masažera za lice.
          

Brushworks Jade Roller
Redovna cena masažera je oko 10 funti. Preporučuje se masaža u trajanju od pet minuta svakog dana kada nanosite serum na lice.  Ja to praktikujem već par dana i prija mi jer hladi lice.

Illamasque mini OMG hajlajter 
Druga stvar koju sam želala da probam je hajlajter. Redovna cena mu je 10 funti. Druga varijanta kutije sadrži mali The Balm hajlajter koji je isto odličan.

Elemis  Pro-Collagen Marine Cream
Pakovanje ima 15 ml kreme redovne cene od 30 funti. U uputstvu navode da se koristi za dnevnu negu lica i vrata i da pospešuje proizvodnju kolagena što je bitno u borbi protiv bora. I ovu kremu koristim par dana i dopada mi se.

Diego dalla Palma olovka za usne (80 Antique Pink)
Ovu marku šminke možete kupiti u Jasmin parfimerijama. Ova boja je boja koju možete lepo iskoristiti sa više karmina i dopada mi se to što olovka nije previše tvrda.
Redovna cena olovke je oko 9 funti.

Luxie 209 large shader brush
Reč je o sintetičkoj četkici redovne cene 15 funti. Imam par četkica koje sam skupila zahvaljujući ovim kutijama, različitih su marki i svaka mi je bila dobra.

Espa Pink Hair & Scalp mud 
Ovo ću tek da probam.




Objavljen je i sadržaj kutije za oktobar koju verovatno neću naručiti jer nisam oduševljena istom.

 Sadržaj možete pogledati na linku:  https://www.lookfantastic.com/beauty-box/lookfantastic-beauty-box-subscription/11140463.html

Ukoliko prvi put naručujete nešto u većoj vrednosti,  možete iskoristiti moj kod za popust: KSENIJA-R11 (https://www.lookfantastic.com/referrals.list?applyCode=KSENIJA-R11)


Do čitanja,

Ksenija :)



2 comments :