SOCIAL MEDIA

Thursday, September 22, 2016

Gamiss

Dressfashion Long Prom Dresses
Gamiss je sajt na kome možete naći mnoštvo zanimljivih stvari. Naročito su mi se dopale haljine i tašne.

Pre nego što predjem na šareniji, veseliji I zanimljiviji deo, moram vam reći par tehničkih informacija. 
Dostava je ,kada sam ja naručivala, bila besplatna ukoliko potrošite više od 35$.
Paket je putovao 17 dana. Nisam platila ništa dodatno. Mislila sam da će mi carniti paket jer je ukupna vrednost sa dostavom bila 51 $.
Prvo mi je stigla torba, dva dana kasnije i ostatak.
Gamiss


Haljina


Bukvalno sam bila oduševljenja ovom haljinom. Oduvek mi je bio zanimljiv motiv dečjih crteža na odeći. Dvoumila sam se oko veličine odnosno dužine. Međutim, razilke nisu velike u dužini. Veće su bile u gornjem delu, odnosno širini pa sam se ipak odlučila za S. Taman mi je. Plašilo me je da mi ne bude prekratka.  Očekujte poseban post posvećen ovoj haljini. 

Torba



Ovde je već bilo premišljanja. Dopala mi se još jedna, teget sa meda priveskom. Nisam se pokajala što sam je naručila. Kvalitetna je, mala i praktična.

Narukvica



Jos jedna stvar koju sam želela jeste ovakva narukvica. Nije važno koji je naziv brenda. Uvek su mi bili simpatični ovakvi privesci. Nije postojala mogućnost izbora privezaka. Ovi mi se veoma dopadaju.

Prsten



Presladak prsten kojem nisam mogla da odolim. Lepo se presijava. Taman mi je. Dolazi u jednoj veličini.

Opšti utisak o stvarima koje sam dobila jeste da sam prezadovoljna. Sve je lepo i ne razlikuje se uživo od onoga što je na sajtu.

Kako vam se dopada moj izbor?

Do čitanja vas pozdravljam,
Ksenija :)

7 comments :

  1. Superr stvari.Torba mi je preslatka.Mozda je sebi i narucim.LP

    ReplyDelete
  2. Haljina i torba su odusevljenje! Hvala na preporuci za sajt :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nema na čemu, drago mi je da ti se dopadaju :* :)

      Delete
  3. Cao Ksenija. Zeleo bih da pazarim nesto sa Gamissa, medjutim kazes da je shipping za porudzbine preko 35$ besplatan, medjutim meni sa porudzbinom od 45e pise da je postarina jos 60. Sa jednim proizvodom je 23e. U cemu je fora? Hvala.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cao :) U pravu si, ja kada sam naručivala prvi paket tako je bilo. Verovatno je to bio neki promotivni period. Kada mi je drugi paket stigao, nisam ni gledala te uslove kupovine jer sam dobila na nagradnoj igri pa su oni sve platili. Postoje stvari na koje je besplatan šiping. Videćeš klikom na aviončić. Ako ne nađeš pogledaj na ostalim sajtovima tipa aliexpress-a jer se ponavljaju proizvodi.

      Delete