SOCIAL MEDIA

Tuesday, May 2, 2017

Precious Argan Repair

Zbog dugogodišnjeg farbanja uvek sam u potrazi za kvalitetnim preparatima namenjenim nezi kose.
U poslednje vreme vlada trend korišćenja ulja i proizvoda na bazi istih. I sama sam isprobala razna ulja i preparate.
Ovoga puta sam dobila  priliku da testiram nešto novo na našem tržištu, a to je Precious Argan Repair Oil Elixir.



Osim Repair, postoje i Hydro i Volume linije. Repair linija sadrži šampon, masku i ulje. Proizvođač je CPE-Cosmetic Products Europe, nemačka kompanija.

Preparat na bazi arganovog ulja dolazi u kartonskom pakovanju sa detaljima u zlatnoj boji, u orijentalnom stilu. Bočica je plastična, sa plastičnom pumpicom. Sadrži 70 ml proizvoda.
Miriše prelepo, poput orijentalnih parfema. Što je najbolje u celoj priči, miris se zadržava u kosi.


Ovaj preparat koristim tako što količinu od 2-3 pumpice nanesem na mokru kosu, celom dužinom. Ne ispira se. Kako vam je potrebna mala količina, čak i za dugu kosu, ovaj preparat će vam dugo trajati. Može se koristiti i na suvoj kosi, ali mi se čini da je efekat bolji kada se koristi na mokroj jer je dlaka tada otvorenija da upije preparat. U oba slučaja, kosa se neće ostati masna. Ona je nakon korišćenja glatka, meka i ravna. Lako se može očešljati i stilizovati jer je  smirena i zaštićena od spoljašnjih uticaja.

Bitno je napomenuti da je ovaj preparat bez parabena, alkohola i konzervanasa koji oslobađaju formaldehid.

Ukoliko imate oštećenu, suvu kosu sa ispucalim vrhovima, ovo je proizvod za vas.

Ja ću sigurno nastaviti da koristim Oil Elixir i nakon što potrošim bočicu koju trenutno koristim jer mi je kosa u mnogo bolje stanju nego ranije. Razlike primećujem na krajevima koji sada mnogo bolje izgledaju, kao i u celokupnom izgledu kose koja je sjajnija nego ranije.

Ako ste zainteresovani, trenutno je na sniženju u Dm objektima, do 7.5. i košta 675 dinara. Redovna Dm cena je 899 dinara.
Na Lilly sajtu je cena 665 dinara, ali tu računajte i troškove dostave. Pogledajte kolika je cena u njihovim radnjama, trenutno nemam taj podatak.

FB stranica posvećena ovoj linji proizvoda je ovde. Tu se možete informisati o blagodetima arganovog ulja i preparatima na bazi istog.

Čime vi negujete kosu?

Do čitanja vas pozdravljam,

Ksenija :)

4 comments :