SOCIAL MEDIA

Friday, November 1, 2019

Catrice jesen/zima 2019.

Imam lepe vesti za ljubitelje catrice marke. Njihovu novu kolekciju šminke možete naći u lilly i dm prodavnicama. Ja ću vam ovom prilikom napisati šta se to meni najviše dopalo nakon  detaljnog testiranja.

Verujem da vas neće iznenaditi činjenica da su na prvom mestu proizvodi za usne. Ovog puta je ponuda raznolika. Imaju nove mat karmine, nove balzame u boji, kao i nove sjajeve.


Demi matt ruž za usne
Novo pakovanje i proveren kvalitet su odlike ovih karmina. Avokado i maslinovo ulje se navode kao bitni sastojci. Postoji 10 nijansi demi mat ruža. Ja sam dobila dve - 020 Most Flattering Petal Pink i 090 Forbidden Mauve. Ako volite roze karmine, pogledajte 020. Za ljubitelje zagasitnije ružičaste  090 je pun pogodakNa fotografiji koja sledi odozgo su 090, 020 i na kraju balzam. Cena ruževa je 519 dinara.






Lip Glow Glamourizer
Balzam koji pojačava prirodnu boju usana i daje boju koja zavisi od PH vrednosti kože usnana.  Košta 639 dinara.


Generation plump & shine sjaj za usne
090 Golden Zircon je nijansa koju sam ja dobila i to je sjaj sa zlatnim šljokicama. Ovaj sjaj koristim samostalno. Postoje ukupno tri boje. Cena sjaja je 519  dinara.


Luminice glow palete
Dva hajlajter i rumenilo/bronzer. Pakovanje ima i ogledalo. Meni je stigla varijanta sa bronzerom 020 Feel gold. Paletu, kao i maskaru i olovku za obrve sam poklonila jednoj od vas u nagrađivanju. Ukoliko me ne pratite još uvek na Instagramu, kliknite ovde i zapratite me kako biste bile u toku sa nagrađivanjima.
Cena palete je 899 dinara.


Blush box glowing & multicolor rumenilo
Naziv nijanse koju sam ja dobila je 020 It's wine o'clock. Zbog reljefne strukture rumenila koja mi se dopala isto sam odlučila da koristim iako nisam veliki ljubitelj rumenila. Primećujem da se sa ovim rumenilom lako radi.
Cena rumenila je 519 dinara.Postoji još jedna verzija ovog rumenila gde dominiraju narandžasti tonovi.


Lash couture veštačke trepavice
#InstaExtreme Volume
Dobijete i lepak u pakovanju, što je odlično. Preporučena cena je trepavica   je 519 dinara. Postoji jos jedna verzija. Tek ću da isprobam ove trepavice, na prvi pogled mi se dopadaju. Ukoliko imate savet za najlakše stavljanje trepavica, pišite :)


Lakovi za nokte
Gold effect, nijansa 04
Zlatni lak je lak koji najviše koristim,  preporučujem da obavezno potražite ovu nijansu. Odlično izgleda i u jednom sloju i postojan je. Košta 449 dinara. Ljubičasti u svom sastavu ima ulje i gušći je od zlatnog.


Ten!sational 10 in 1 dream baza
Koristim je kad želim da mi šminka duže traje. Koristila sam je za sve svečane prilike. Lepo zagladi kožu i puder lepo prijanja. Cena baze je 789 dinara.


Preporučujem vam da prvo isprobate mat karmine, odlični su!

Do čitanja,

Ksenija :)

Post a Comment