SOCIAL MEDIA

Thursday, July 23, 2015

Novo u julu

Zdravo svima :)

Vreme je  da vam predstavim novitete za ovaj mesec.
Gliss maska za kosu

Isprobala sam sve maske iz ove linije i veoma sa zadovoljna. Ova je serum deep repair.
Konkretno ovo je  maska intenzivnijeg dejstva i namenjena izrazito oštećenoj kosi. Moja kosa je farbana, sa pramenovima tako da mi ovo savršeno odgovara.
Maska se drži par minuta na kosi. Koristi se 2-3 puta nedeljno. Posle korišćenja kosa je primetno mekša. Ako mi se desi da mi nestane maske, kosa posle pranja mi je izrazito suva.
Kupila sam je u Lilly-ju, na akciji za oko 330 din.

Afrodita gel za tuširanje sa pistaćima

Ovaj gel je pravo otkriće! Dugo sam želela da ga isprobam i oduševila sam se. Gel koji miriše na kolače a miris se zadržava na koži i posle tuširanja! Dobio je i svoje posebno mesto na blogu ovde

Oriflame mist za lice

Ovo je prvi proizvod ovog tipa koji sam koristila. Bio je 243 din. Dolazi u praktičnom pakovanju i sadrži 150 ml proizvoda. Kada ga naprskate osetite miris krastavca i hlađenje. Nije mi izazvao iritacije.  Kositan je kada želite da se osvežite na brzinu, što nam je svima potrebno ovih dana.

Oriflame maskara  5 in 1 Wonder  lash

Jedna od mojih omiljenih maskara. Koristila sam je i ranije kada je bila u četvrtastom pakovanju. Četkica je gumena i lepo izvlači trepavice po dužini. Koštala je 400 din. Pisaću o njoj detaljnije ovih dana.

Golden rose lak u nijansi 74

Još jedan u mojoj kolekciji. Lakovi koje najviše koristim. Jeftini,a dobri. Cena im je oko 130 din. Četkica je izuzetno praktična. Više o njima ovde Ova nijansa je prelepa, prava letnja.

Lycia tračice za depilaciju

Najbolje tračice koje sam probala. Koristim ih za nausnice. Možete ih naći još u dve varijante. Ove su namenjen normalnoj koži. Ko ima osetljivu neka uzme one roze. Kupila sam ih u Lilijuna sniženju. Bile su oko 230 din. U pakovanju ima 20 tračica. Jednostavne su za korišćenje. Protrljate ih među prstima i zalepite.

Oriflame set za obrve

Njega nema na slici jer još nije stigao. Kada ga isprobam javljam utiske.

To bi bilo to :)

Koristite li nešto od ovoga?

Do čitanja

6 comments :

  1. Afrodita gel za tuširanje zvuči odlično, ali nisam sigurna ima li ga na policama u mojim drogerijama :O Kupila sam lycia trake za depilaciju nogu i meni se nisu pokazale kao baš dobre, puno su mi bolje Baleine :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni ja Afroditin gel nisam svuda viđala :( Kupila sam ga u Liliju u Kralja Petra u Beogradu. Ja sam za noge koristila Velnea trake ali se nisam oduševila. Vratila sam se na epilator :D Treba mi puno traka za noge pa mi nije praktično.

      Delete
  2. Bas si se lepo ponovila! :) Koristim Lycia trake za osetljivu kozu vec dugo i jako su dobre, ali sad sam zadnji put koristila Velnea trake po prvi put i mogu reci da su meni i one jako dobre, a mnogo jeftinije. Meni ne treba mnogo traka, a depiliram samo donji deo nogu, od kolena na dole.

    Pozdrav

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja nisam koristila Lycia trake za telo pa ne mogu da uporedim njih i Velneine u tom smislu. Ali cene sam videla, slažem se da se Velnea više isplate :)
      Pozdrav :)

      Delete
  3. Afrodita gel za tuširanje sa pistaćima mi je prvi na listi kada odem u šoping, obožavam pistaće i sladoled od njih mi je omiljen :). Probala sam Gliss masku dobra mi je kao i sve njihove :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Za sad najlepši gel koji sam koristila :) Moram napraviti zalihe :D

      Delete