SOCIAL MEDIA

Sunday, July 12, 2015

WELEDA dezadorans sa mirisom limuna

Zdravo svima :)

Danas ću vam govoriti o nečemu što ovih dana zaokuplja moju pažnju i onome što je za mene najveće otkriće u poslednje vreme.

Već neko vreme razmišljam o prirodnim dezadoransima. Sticajem okolnosti, posle jednog prelepog druženja u Metropoliten parfimeriji ukazala mi se prilika da počenem sa korišćenjem jednog.
Reč je o WELEDA dezadoransu sa mirisom limuna. Ovaj dezadorans u pakovanju koje ja imam sadrži 30 ml  proizvoda. Možete ga kupiti  u Metropoliten parfimeriji u Zmaja od Noćaja 9 ili putem njihovog sajta ovdeWELEDA je poznata po kvalitetu i prirodnim sastojcima. Kao kuća sa dugom tradicijom nija ostavila mesta da sumnjam u kvalitet proizvoda. Koristila sam njihov šampon sa mirisom nevena i odličan je bio.

Pakovanje je stakleno i praktično, minimalističkog dizajna. Raspršivač je dobar što je meni veoma bitno. Najviše me nervira kada moram sto puta da pritisnem ne bi li proradilo.Kada otvorite ovaj dezadorans osetićete pravi miris limuna, koji će vas osvežiti istog trenutka. Miris je pravi miris za  leto.
Ja ga svaki čas stavljam jer divno miriše, kao limunada :D
Što se trajnosti tiče morate ga obnavljati s vremena na vreme što je i razumljivo jer je prirodnog porekla, ne sprečava znojenje ali nema neprijatnih mirisa.

Što se sastojaka tiče to su: Alcohol, water, limonene, fragrance, citrus medica limonum, peel oil, linalool, geraniol, citral, farnesol -from natural essentials oils.


Ko koristi prirodne dezadoranse a u finansijskoj mogućnosti je da kupi ovaj neka to uradi neće se pokajati.

Koristite li prirodne dezadoranse? Koje mi preporučujete?

Do čitanja :)

5 comments :

  1. Stvarno je odličan! Ja ga nonstop prskam kao blesava :D

    ReplyDelete
  2. Bas sad gledam, volela bih da ga isprobam, a s obzirom na to da moram da narucim, vidim da u Srbotrade apoteci bocica od 100ml kosta 1163 din, a ovde od 30ml 750 din. Pa eto, cisto da podelim informaciju, ako ponovo budete kupovali, dosta je jeftinije. Cak iako se poruci i uz postarinu izadje manje. :)

    ReplyDelete