SOCIAL MEDIA

Monday, January 18, 2016

Born Pretty Store-set četkica

Pre izvesnog vremena kontaktirali su me sa sajta Born Pretty Store. Bacila sam pogled i videla dosta zanimljivih stvari. Najzanimljiviji i najprodavaniji su im setovi za ukrašavanje noktiju koje možete pogledati OVDE.
Reč je o kineskom sajtu na kome možete naći ukrase za nokte,četkice, šminku(OVDE), nakit, proizvode za ljubimce, stvari za kuću i oko kuće.
BPS on FB

Sa zadovoljstvom sam prihvatila ponudu za saradnju.  Izabrala sam dva proizvoda. O jednom će danas biti reči.
Paket je do mene putovao od 19.12 do 12.1 što je odlično ako uzmemo u obzir da je bilo vreme praznika.
Nisam ništa platila,poštar je samo ostavio paket.
Ako se odlučite na kupovinu ukucajte moj kod  XENH10 i tako ostvarite popust od 10% na proizvode koji nisu sniženi. Dostava je besplatna. Ukoliko imate neka pitanja možete ih kontaktirati izuzetno su ljubazni.

Danas ću vam govoriti o setu četkica. One su prve koje sam poželela. Odmah su mi se dopale.
Kada sam otvorila četkice su bile savršeno zapakovane u bezbroj zaštitnih slojeva  pa u jednom pakovanju sve pa svaka ponaosob u posebnoj foliji.

Možete ih naručiti OVDEIma ih 20  i koštaju $6.99 na sniženju  što je super.
Sve četkice su sintetičke i imaju dugačke drške što je bitno jer su tako praktičnije za korišćenje.Lepo izgledaju  Uglavnom su pljosnate. Zgodne su za nanošenje senki i korektora. Ima i tankih za karmin. Kose za ajlajner nisam probala jer nemam takav ajlajner trenutno. U opisu seta se navodi da su četkice pogodne i za nanošenje bronzera i hajlajtera. Nekih četkica ima po dve što je zgodno da uvek imate neku čistu određenog tipa. Ima i dvostranih četkica. Ima i par pufnastih.. Srednje su tvrdoće. Sve četkice su nežne,nema grebanja.
Nisu imale nikakav miris.


Posle pranja se nisu ništa promenile. Ni jedna dlačica nije spala. Izuzetno kavliteno urađeno.
Najviše sam koristila pljosnatu četku za tečni puder.


Generalno ih najviše koristim pri šminkanju očiju,za nanošenje senki jer za blendanje mi ne odgovoraju.Preporuka za ovaj set-dosta dobrih četkica za više nego pristupačnu cenu.

Kupujete li putem interneta? Koristite li četkice i kako vam se ove čine?

Do čitanja :)
4 comments :

 1. Ne mogu da kazem da bas cesto kupujem preko interneta, kad je narucivanje iz inostranstva u pitanju. Treba mi cetkica, za to mi uvek nekako tesko pada da izdvojim novac...Odlican set. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ni ja :) Zadovoljna sam ovim setom,uvek mi se dešavalo da mi zafali četkica a sad to više nije slučaj :D

   Delete
 2. Ne izgledaju lose :) A i povoljne su :*

  ReplyDelete