SOCIAL MEDIA

Friday, January 29, 2016

Božićni Purity Box

Volim kozmetiku.Puno kozmetike. Volim da probam nove brendove.Naročito ih volim kada su lepo upakovani,u nekoj zanimljivoj kutiji na primer.
Tu negde možda leži razlog zbog koje mi se dopada koncept mesečnih kutija u kojima dobijate  više proizvoda koji su raličiti svaki mesec.

Za Purity Box sam saznala putem blogova. Već neko vreme razmišljam da naručim ali uvek bi nešto iskrslo. Dosta mi se dopao Novogodišnji, a naročito Božićni. To  me je pokrenulo da napravim nalog i naručim svoju prvu kutiju.

Pa da se na kratko vratimo u praznično, Božićno raspoloženje.

Kutija mi je stigla 28.1. City Express službom-dan nakon slanja.
Kutije šalju dva puta mesečno-ako naručite do 7. kutiju dobijate kutiju dobijate druge nedelje meseca, a ako naručite posle 7. a do 22. kutiju dobijate u poslednjoj nedelji meseca.
Ako imate nekih pitanja možete ih kontakirati,izaći će vam u susret. Ja sam im poslala poruku na instagramu da pitam kada mogu da očekujem kutiju i dobila sam brzo odgovor. Pohvale za to.
Platila sam je  pouzećem 1400 din. što je cena mesečne kutije u koju su uračunati i troškovi dostave.
Postoji mogućnost prijave za više meseci.
Sadržaj kutije će vam biti  poznat pa možete na osnovu toga odlučti da li ga kupujete tog meseca.

Dobila sam:


Sabi puter za telo-ši puter i kokos  Jedan od  razlog kupovine januarske kutije.Dolazi u pakovanju od 40 ml. Ja sam dobila ovu kokos verziju i pogodili su i to. Obožavam kokos.

Nalepnice sa novogodišnjim motivima


Šolja-Jedan od razloga naručivanja ove kutije je bila i Good morning šolja koju ste verovatno imale prilike da vidite na drugim blogovima.Pretpostavljam da im je nestalo Good morning šolja, jer ovo je ipak druga tura paketa, pa su umesto toga ubacili ovu. Dopada mi se,preslatka je.




Dr Pasha sveću Vanilla Spell Reč je o aromaterapijskoj sveći od sojinog voska koji možete koristiti za masažu. Redovna cena je 388 din. za 135 ml. Prelepo miriše.






Sophie la girafe kupku za bebe


Da li se isplati?

Samo Sophie kupka je skuplja od kutije(1680 din) tako da se isplati.
Celokupan utisak je pozitivan. Proizvodi su pažjivo birani što mogu zaključiti na primeru sa šoljom. Nisu ubacili nešto bez veze.

Očekujemo narednu kutiju koja obećava :)

Jeste li naručivale Purity Box? Kakva su vaša iskustva?

Do čitanja



14 comments :

  1. Nisam porucivala ali moram priznati da vec dugo razmisljam da li da porucim :) Lepe si proizvode dobila :)

    ReplyDelete
  2. Odlcan je sadrzaj! Ja sam narucila kutiju odmah cim je izasla nova tako da sam dobila pre Bozica. Iste su, ali opet nam je sadrzaj potpuno razlicit. :) Moj body butter je sa bademom, ali meni vise odgovara, jer mi kokos, iako volim miris, bas nesto i ne prija. Sveca mi je tvoja lepsa, jer volim vanilu, moja je menta. Takodje ja sam dobila losion za telo, a sad vidim da su kupke. Solja mi je Good morning Gorgeous i mnogo mi se svidela, jedino mi je malo ostecena pri vrhu, da li je fabricki ili transport, ko ce znati, mada nije lako uocljivo. Meni je tvoja solja lepsa, a mozda je i kvalitetnija. Svakako sam prezadovoljna sadrzajem. :) Jos razmisljam za ovu novu kutiju, ima lepih stvari, ali malo mi je skupa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dopala mi se tvoja kutija :D Slatka je šolja, Good morning mi je bila super ali nije mi bila suđena :D Isti slučaj sa mnom, možda ako se odlučim u drugoj turi ako ne nestane :D

      Delete
  3. Casticu sebe jednom kutijom za rodjendan :)

    ReplyDelete
  4. bas si dobila lijepe stvari :D solja je mnogo slatka :D pa mislim da se isplati jer se dobije uvijek nesto novo za isprobati sto mozda ne bi nikada :D

    ReplyDelete
  5. Mesecima unazad poručujem i jako sam zadovoljna :) Sad tek vidim koliko je sadržaj kutije različit, inače je uglavnom isti :D Moja Gorgeous šolja otišla je dalje kao poklončić a ova tvoja je preslaka :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja primetih da smo dobile različito :D Blago onome kome si poklonila, divna je :D

      Delete
  6. Dopada mi se jako , jednu kutiju sam bila naručila i oduševila me je ali posle su došli na red neki prioriteti pa nisam naručivala, al mi se jako dopada svaka :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I meni je to problem ,uvek iskrsne nešto preče :/ A super je koncept :)

      Delete