SOCIAL MEDIA

Monday, January 4, 2016

Burra dezadorans

U jednom od prethodnih postova sam napomenula da ću se više baviti preparativom u narednom periodu pa tako i današnji post posvećujem preparativi.
Nakon posta o Burra micelarnom losionu, ko je propustio može pročitati OVDE ,na red dolazi dezadorans koji trenutno koristim.
Burra natural mineral deodorant roll-on je specijalno formulisan dezadorans koji pruža prirodnu zaštitu od neprijatnih mirisa i obezbeđuje dugotrajan osećaj svežine na koži. Sadrži ekstrakte aloje i krastavca. Ne sadrži aluminijum,alkohol i paraben.
Dolazi u pakovanju od 50 ml.Pakovanje je praktično pa ga možete nositi u torbi. Kada ga otvorite osetite divan,osvežavajući miris, karakterističan za sve Burra proizvode koje sam koristila-osim micelarnog losiona koji ne miriše.
Na koži ostavlja lagan trag koji koža brzo upije,nema beskonačnog čekanja  do oblačenja.  Nema iritacije ni peckanja ni nakon brijanja jer ne sadrži alkohol.
Koristim ga već dve nedelje i nije me izneverio.Kad se setim obnavljala bih ga u toku dana,ali ne uvek. Moram napomenuti da ja generalno nemam problema sa znojenjem.

Preporuka za ovaj dezadorans ako uzmemo u obzir sastav,miris i što je roll on-u poslednje vreme samo takve koristim.

Vodite li računa o sastavu dezadoransa? Koji prirodni dezadorans preporučujete?



6 comments :

  1. Imam ga neko vreme ali posto nisam potrosila FA koji koristim, ovaj tek dolazi na testiranje uskoro :)

    ReplyDelete
  2. Obožavam ga, na leto sam potrošila jedan a sad koristim već drugi, najbolji do sada ali zaista, ceo Burra asortiman jedno veliko oduševljenje za mene :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slažem se,sve mi se dopada od korišćenih proizvoda :D

      Delete
  3. Odlican je, meni je i za leto bio super :)

    ReplyDelete