SOCIAL MEDIA

Thursday, July 6, 2017

Bioderma Photoderm linija

Ovog leta koristim Biodermninu Photoderm liniju preparata za zaštitu kože od sunca.
Dva proizvoda koja su uz mene prilikom sunčanja su: Photoderm Nude Touch i Photoderm Bronz.

Photoderm Nude Touch je novi proizvod. Specifičan je po tome što mu je tekstura fluidna i tonirana, uz to sadrži SPF 50+. Bićete zaštićeni od UVA i UVB zraka. Ima 100 % mineralnu formulu. Nekomedogen i hipoalergijski preparat.  Kod nas možete naći dve nijanse ovog preparata, sa tim što je svetlija Natural, a tamnija Light. Obratite pažnju na to. Ja koristim Natural.
Ovaj proizvod je namanjen kombinovanoj i masnoj koži, deluje korektivno.  Na mojoj mešovitoj koži se, lepo pokazao, obrazi mi  nisu isušeni.
Na koži deluje prirodno i savršeno se stapa. Ujednači fino ten, taman koliko mi je potrebno za odlazak na sunčanje. Koristim ga i kada izlazim u najtoplijem delu dana. Ni ne osetite da ga imate na licu. Zanimljiv mi je i iz razloga što do sada nisam koristila ništa slično. Sve kreme koje sam koristila su  bile bele.
Bitno je pomenuti da je Nude Touch veoma vodootporan. Matira kožu 8 sati. Pakovanje ima 40 ml. Pre upotrebe se obavezno mućka. Sadrži salicilnu kiselinu, reguliše lučenje sebuma. Mogu ga koristiti odrasli i deca preko 10 godina.
Cena na apoteka-online sajtu iznosi: 1970 dinara.




Sastojci:

ZINC OXIDE [NANO], DIMETHICONE, ISODODECANE, ISOSTEARYL ISOSTEARATE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER EXTRACT, TITANIUM DIOXIDE [NANO], PROPYLHEPTYL CAPRYLATE, DIPROPYLENE GLYCOL, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, SILICA, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, IRON OXIDES (CI 77492), AQUA/WATER/ EAU, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, PEG-10 DIMETHICONE, POLYSILICONE-11, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, SALICYLIC ACID, BUTYLENE GLYCOL, IRON OXIDES (CI 77491), CAPRYLOYL GLYCINE, PROPYL GALLATE, IRON OXIDES (CI 77499), HYDROGENATED LECITHIN, CAPRYLYL GLYCOL, DECYL GLUCOSIDE, TOCOPHEROL, ECTOIN, MANNITOL, XYLITOL. [BI 740]

Photoderm Bronz suvo ulje SPF 30

Štiti od UVA i UVB zraka. Stimuliše prirodni proces tamnjenja i održava boju. Odlična stvar kod ovog suvog ulja su činjenice da ne sadrži alkohol i parabene, a da sadrži SPF( i to 30). Takođe je hipoalergijsko i nekomedogeno. Vodootporno je. Ovo ulje se ne lepi i momentalno se upija. Ni u toku sunčanje vam se neće desiti da curi i lepi se. Prelepo miriše. Sprej sadrži 200 ml i izuzetno se sporo troši. Može se koristiti za telo, lice i kosu. Takođe ga koristim kada izlazim u najtoplijem delu dana, a da se ne sunčam. Jedino nisam isprobala kako se ponaša na licu jer uvek pre posegnem za prethodnim proizvodom kada je o licu reč. Ovo je prvi preparat koji koristim za zaštitu kose od sunca, nekako, uvek zaboravimo na taj korak.
Cena na Srbotrade sajtu iznosi: 2399 dinara.




Sastojci:

C12-15 ALKYL BENZOATE, CYCLOPENTASILOXANE, DICAPRYLYL CARBONATE, HOMOSALATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, CYCLOHEXASILOXANE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, TOCOPHERYL ACETATE, OLEOYL TYROSINE, LUFFA CYLINDRICA SEED OIL, OLEIC ACID, TOCOPHEROL, BHT, FRAGRANCE. [BI 658]

Ja sam sa oba ova proizvoda prezadovoljna i preporučujem ih. Bioderma ima širok asortiman preparata za zaštitu kože, celokupnu ponudu pogledajte na njihovom sajtu.

Da li ste koristile Biodermine proizvode i koji vam je omiljeni?

Do čitanja vas pozdravljam,

Ksenija :)


Post a Comment