SOCIAL MEDIA

Monday, July 3, 2017

live.laugh.celebrate!

Pre nekog vremena je na moju adresu stigao prelep paket iznenađenja od kompanije essence. Povodom svog 15. rođendana izbacili su liniju live.laugh.celebrate! U paketu se, osim rođendanskih rekvizita, našla i paleta, kao i 3 senke i puder za usne. Dobila sam nijanse 01. 03, 06 i 07. 


06 celebrate good times
moja omiljena nijansa, svetlo-lila, preliva se u više nijansi. Nijansa kakvu do sad nisam imala. Ako vam treba neobična nijansa ova je pravi pogodak.

07 the sun is shining 
divna zlatna nijansa


01 crush on you!
Puder za usne. Koristi se za dobijanje mat završnice.

03 life is beautiful
ova senka se može koristiti i kao odličan hajlajter na licu. Koristim je svakodnevno u te svrhe. Mislim da je najisplativija od svih. Ako vam treba neka koju ćete stalno koristiti uzmite ovu.Sve senke su bile pojedinačno upakovane sa poklopcima, a ja sam sklopila svoju paletu. Lako se uklapaju i vade. Svaka teži 1,7 g.
Senke se lepo mešaju i ne truse se. Intenzitet  pogledajte na fotografijama ispod. Sve fotografije su nastale na dnevnom svetlu, senke su fotografisane bez baze i u jednom sloju.Da sam sama birala koje će se nijanse naći u paleti, umesto mat bih ubacila još jednu šimerastu.
Zadovoljna sam senkama i mislim da su ove nijanse odlične za leto.
U sledećem postu vas čeka druga tura ovih senki u my must haves paleti.
Essence pojedinačne senke koštaju 200 dinara i paleta je 200 dinara. Možete kupovati jednu po jednu, što je odlično.
Povodom rođendana essence često organizuje  aktivacije da vas nagradi. Kod nas je to na lilly i dm FB stranicama.

Make today a happy day.

Do čitanja,


Ksenija :)

Post a Comment