SOCIAL MEDIA

Wednesday, July 19, 2017

Burra Body Milk SPF 50+

Prošlog leta sam vas upoznala sa Burrinom kremom za zaštitu lica od sunca (klik), a ovog leta stiže nam preparat za zaštitu tela od sunca, sa takođe SPF 50+.
Ovo mleko je posebno po tome što pruža zaštitu i od IR-A zraka (infracrvenih).Mleko dolazi u pakovanju od 200 ml. Limited edition se odnosi na to da će sledeće sezone pakovanje biti drugačije, kao što su pakovanja ostala dva preparata iz linije za sunčanje tela. Preparat sa uljem šargaprepe za brže tamnjenje ima SPF 15, a čokoladno SPF 30. Ja preporučujem čokoladno, prelepo miriše.

Prednosti ovog mleka su što lepo miriše, lepo se razmazuje i nije masno. Ne sadrži parabene. Poseduje visok zaštitni faktor. 

Preporučuje se mazanje na svaka dva sata, što je odlično. Dva sata ne morate da razmišljate da li ćete izgoreti. Period možete prilagođavati sebi u zavisnosti od toga koliko često ulazite u vodu i brišete se.

Ako tražite kvalitetno mleko sa visokom zaštitom, preporučujem vam ovo za telo i za lice posebno mleko koje sam vam već pominjala.

Osim ovog preporučujem vam i ostale Burra proizvode, svi su  dobri. Mleko za telo je odlično i biće vam potrebno u toku leta. O njemu čitajte ovde. Pogledajte i dnevnu i noćnu kremu koje su odlične, lagane, a opet delotvorne.

Jeste li koristile neki Bura proizvod?

Do čitanja,

Ksenija :)

4 comments :

  1. Super post! Ovo mi se čini jako dobro i svakako ću isprobati iako dosad nisam koristila nijedan njihov proizviod!
    Imaš moj follow,nadam se da uzvraćaš!
    Novi post je na blogu:https://katysblogblogger.blogspot.hr/

    ReplyDelete
  2. Moram da isprobam ovo :D jos uvek nista od Burra proizvoda nisam probala. ne znam sta cekam :D <3

    ReplyDelete