SOCIAL MEDIA

Friday, June 29, 2018

Deborah Milano preporuke

Pre nekog vremena mi je stigao paket Deborah Milano šminke. Deborah Milano proizvode već dugo kupujem. Poslednje što sam kupila bio je tečni mat ruž. O njihovim karminima sam pisala i na samom početku blogovanja. Ovom prilikom ću vam preneti mišljenje o njihovim nezaobilaznim komadima.


Karmini, kao što znate, moj omiljeni deo svakog paketa. U  Deborah Milano ponudi ima veliki izbor i boja i vrsta. Možete naći ruž za sebe i ako volite mat i ako volite sjajne. Oni su sinonim za dobre karmine. Pakovanje, miris, kvalitet sve je za pohvalu.


Atomic Red Mat

Mario Trimarchi, poznati dizajner je tvorac pakovanja inspirisanog avangardnim pokretom. Prvi ruž ima divnu boju kajsije, drugi ima zagasito crvenu boju i on je bio u paketu za nagrađivanje.
Ovaj u boji kajsije je broj 18. Ne isušuju usne, neosetni su i kremasti, a ipak dugotrajni. Preporuka. Ukoliko volite lagane mat karmine, obratite pažnju.
Cena ovih karmina na Jasmin sajtu je 939 dinara.



Milano Red

Odlike ove linije su da ruževi hidriraju, intenzivnih su boja, imaju faktor za zaštitu od sunca,  sadrže mešavina prirodnih voskova dobijenih iz jojobe, mimoze i suncokreta, i filer na bazi hijaluronske kiseline. Za one koje vole sjajne karmine, pravi izbor je roze boja sa bisernim sjajem. Moja nijansa je broj 7.
Ovi karmini se ne razlivaju. Solidno su postojani. Skidaju se ravnomerno. Ne skupljaju se na rubovima. Postoji čak 15 nijansi. Miris ljubičice i detalj cveta na samom ružu su u skladu sa činjenicom da su ovo hipoalergenski karmini.
Cena ovih karmina na Jasmin sajtu je 849 dinara.




Treća linija je linija tečnih mat karmina Fluid Velvet Mat. Ovaj sam kupila pre nego što mi je paket stigao.
Ne sadrži parabene. Aplikator je precizan. Najpostojaniji od svih njihovih. Ne preslikava se. Totalno je mat i odmah se suši. Nijansa na fotografiji je 14, mešavina lila i roze. Spada u novije nijanse.Više se oseti na usnama nego Atomic Mat, ali ih neće isušiti dodatno.Cena je 939 dinara.


Face Perfect primer je najbolja baza u vidu gela koju sam koristila, našla je svoje mesto među mojim prolećnim favoritima. Ova baza ima fin miris, lepo pripremi lice za tečni puder i drži pod kontrolom masnije delove. Cena 1189 dinara.


Maskara Divine

Blago zakrviljena četkica. Maskara ne sadrži mirise, ne se kruni i ne preslikava, ne stvaraju se grudvice ni kada nanesete više slojeva. Daje lep volumen i dužinu trepavicama. Skoro sam je potrošila.
Cena 1059 dinara.


BB krema koja fantastično miriše na ljubičice, zaštitni faktor 20. U sastavu ima ulje šipurka. Ovo je bila prva BB krema koju sam ja imala kada su se tek pojavile na našem tržištu.
Cena je 1139 dinara, ali je često na akciji i u kombinaciji sa puderima kao 2 za 1.
Odlična je stvar za letnje dane kada ne koristim tešku šminku. Taman ujednači ten koliko je potrebno i da mu boju. Ja ima najsvetliju nijansu 01 Fair koja ima blago žućkasti ton. U ponudi su još tri nijanse (Beige, Sand, Amber).


Hi-Tech rumenilo koje koriste sve žene u porodici. Imaju odličan izbor boja koje deluju prirodno na licu. U pakovanju dobijete i malu četkicu.
Cena 969 dinara.



7 days long
Dobila sam i tri laka, mešavinu krem i bele  nijanse  pogodnu za francuski manikir i jednu boju trule višnje (787), kao i lak za brzo sušenje. Lakovi imaju dobru postojanost i lep sjaj. Na noktima mi stoje dok ih ne skinem. Takođe sam ih koristila ranije. Bez formaldehida, toluena, kamfora, DBP.
Lak za brzo sušenje pomaže ako ste kao ja i uvek upropastite manikir jer ne sačekate da se osuši
Cena 739 dinara.


Ja Deborah Milano šminku najčešće kupujem u Jasmin parfimerijama i napisala sam vam cene sa njihovog sajta.

Obavezno probajte neki od karmina, vidi se razlika u kvalitetu u odnosu na neke druge drogerijske brendove.
Preporuke idu i njihovom DD puderu koji je fantastičan za suvu kožu, kao i Hi-Tech trio senkama.

Pratite me na Instagramu OVDE. To je mreža na kojoj provodim najviše vremena i prvo tamo objavim kad kupim i dobijem nešto novo.  U sačuvanim pričama možete naći karmine koje koristim, ali i snimke i fotografije sa promocija.

Koji su vaši omiljeni Deborah Milano  proizvodi?

Do čitanja,

Ksenija :)

Post a Comment