SOCIAL MEDIA

Sunday, June 3, 2018

Prolećni favoriti

Mislim da je sada pravo vreme da vam pokažem šta mi je bilo omiljeno ovog proleća kada su proizvodi za negu i šminka u pitanju.




Garnier Hair Food maska
Ovu masku sam morala da probam. Ima intenzivan miris banana. Bila je na duplom sniženju u dm-u. Veliko pakovanje pa se veoma isplati. Omekša  lepo kosu. Za sada mi je na drugom mestu, posle njihove avokado maske sa tri ulja koja mi je najbolja i koju uvek imam u rezervi.




Biderma Sebium losion
Novi član Sebium linije. Ima osvežavajući miris. Drži mi pod kontrolom masne delove lica. Ne isušuje ostale. Nakon korišćenja losiona koža je čista i sveža.


Golden Rose balzam sa mirisom borovnice

Pakovanjem podseća na čuvene eos balzame, ali je po mom mišljenju bolji od njih.
Lepo miriše, ima SPF i odličan je za svakodnevnu upotrebu. Vec sam ga potrošila. Planiram da probam i ostale.




Šminka


Golden Rose Total Cover 2 in 1 puder (05 Cool Sand)
Lepo se razmazuje,traje na licu, matira, lepo prekriva, ne deluje kao maska, ne oksidira. Jedino što mi je još uvek ova nijansa koju imam tamnija, verujem da će mi ubrzo biti odgovarajuća.

Deborah Face perfect primer

Najbolja baza koju sam koristila. lepo zagladi lice i ubrzo preko možete staviti tečni puder. Ima i lep miris.




Essence Holo Wow hajlajter u stiku
Svi su me pitali za ovaj hajlajter. Prelepo se presijava u roze tonovima. Neće vam napraviti fleke  u kombinaciji sa puderom. Izuzetno je postojan, ceo dan ostaje na licu.




Deborah maskara Divine Volume Curves 
Maskara koja izdužuje trepavice, nema grudvica ni kada nanesete više slojeva. Brzo se suši, ne preslikava se, ne spada sa trepavica. Izgleda prirodno. Sve preporuke.



Fluid Velvet Mat karmin
Još jedan Deborah Milano komad. Ovaj karmin sam želela već duže vreme. Kupila sam ga u Jasmin parfimeriji na sniženju. Moja nijansa je 14, spada u nove. Svakako ću probati  i stare da vidim ima li razlike. Ovaj karmin mi se dopada zbog boje jer sam baš tražila neki svetliji. Ovo je kombinacija roze i ljubičaste. Suši se brzo i do kraja, međutim nije težak na usnama.


Da li imamo neke zajedničke favorite i koji su vaši?


Do čitanja vas pozdravljam,

Ksenija :)

1 comment :

  1. Iskreno, nista od ovoga nisam imala priliku da probam, mada sve deluje zanimljivo!

    ReplyDelete