SOCIAL MEDIA

Thursday, May 14, 2015

Eveline 8 in 1

Nokti, nokti...Već dugo imam problem sa noktima (listaju se,pucaju...)  Po preporuci sam kupila Evelinov 8 u 1 u Liliju. Tretman dolazi u pakovanju od 12 ml i beličaste je boje. Lepo izgleda kada se namaže i prvi put, a naročito kada je u pitanju treći,četvrti sloj. Svi su me pitali koji je to lak. Koristi se po principu 4 dana 4-sloja pa sve ispočetka. Meni je ovaj proizvod pomogao. Retko mi se desi da mi neki nokat pukne. Nisam imala nikakve neželjene efekte pri korišćenju,a nokti su mi bili u lošem stanju.Posle dužeg vremena mi nokti prelaze jagodice :D Potrošila sam skoro pola bočice. Nastaviću da ga koristim i kao bazu i zasebno.
Ako znate još neke preparate za jačanje noktiju, javite :)
Pre-23.4.
Posle-13.5.

8 comments :

  1. Mene je najviše oduševilo to što mi se nokti uopšte više ne listaju :) mnogo su jači nego prije, a odavno nisu bili dugi. :) Prije su sami pucali, a sada ih ja skraćujem po potrebni :) odličan proizvod stvarno :D

    ReplyDelete
  2. Toliko čitam o njemu da moram da ga kupim i ja :). Nokte sam zimus napokon oporavila od nadogradnje, a sad su ponovo počeli da se listaju. Nadam se da će imati efekta i kod mene :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja sam imala nadogradnju i pomoglo mi je :)

      Delete
  3. ovo je isto bio moj spas, cijeli zivot sam grickala nokte, a i bili su slabi i listali se, sad konacno imam nokte, i ne mogu ih se nagledati haha =D
    Amina

    ReplyDelete
  4. I ja koristim ovaj tretman i odusevljena, oporavio je moje nokte, prezadovoljna sam :) sad ga najcesce koristim kao bazu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni je pri kraju, pa cu i ja da pocnem kao bazu da ga koristim :)

      Delete