SOCIAL MEDIA

Thursday, January 21, 2016

Golden Rose hajlajter u stiku

Negde oko Nove godine spazim dva Golden Rose hajlajtera u stiku,jedan  rozikaste nijanse, a drugi zlataste. Oduševi me roze, ali ga ne kupim odmah jer sam razmišljala treba li mi novi hajlajter ili ne budući da sam relativno skoro kupila essence Merry Berry o kome možete čitati OVDE.

Pre nekog vremena spazim opet ove hajlajtere ovog puta samo roze nijansu-02 Bright Pink. Ovaj put ne odolim.
Koštao je 505 din. Kupila sam ga u parfimeriji. U Lilly-ju ga nisam videla.
Dolazi u lepom crnom pakovanju koje je odlično urađeno,poklopac lepo naleže,plastika je čvrsta.Lagano klizi kada ga odvrćete. Teži 9,5 g i čini mi se  da će trajati dugo. Ne treba puno za postizanje željenog izgleda,a dosta ga ima.
Sam hajlajter nema miris. Struktura je izuzetno kremasta i lako se razmazuje. U jednom potezu dobijate željenu boju. Izuzetno mi se dopada način na koji se presijava.Stanem pa se divim kako sija. Nije napadan,a opet nije ni neupadljiv. Postojan je,zalepi se za puder i ne mrda. Lako ga možete nadograđivati,tapkanjem ne razmazivanjem.

Čini mi se da imam novog favorita kada je reč o hajlajterima.Rekla bih da mi lepše stoje hajlajteri koji su rozikasti nego zlatni. Obavezno ga isprobajte ako vam se pruži prilika. Naročito važi za ljubitelje rozikastih tonova.  Imate preporuku. A ja ću da istražujem pa vam javljam koji je sledeći šljašteći ljubimac.

Kako vam se čini? Koji hajlajter koristite?

Do čitanja :)








18 comments :

  1. meni se vise dopada ovaj essence, mada bih i ovaj probala :D
    posjeti moj blog :D
    http://mystiquel0ve.blogspot.ba

    ReplyDelete
  2. Nisam znala da ovo postoji, super izgleda :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja slučajno vidim u parfimeriji. U Lilly-ju nema dosta njihovih dobrih proizvoda :/

      Delete
  3. Ja ovo nisam nigdje vidjela, jer kod nas u Banjoj Luci, baš na malo mjesta imaju njihovi proivodi. Ali potražićiu. Ako želiš, pogledaj moj blog https://zenskikutaktrenutak.wordpress.com/

    ReplyDelete
  4. Izgleda mi zanimljivo, potrazicu ga u nekim parfimerijama, hvala ti za info :). A bas sam razmisljala da li da kupim Aurin Illuminate Me ili neki drugi :). Kristina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nema na čemu :) Pogledaj na licu mesta i jedan i drugi pa odluči. Nisam koristila Aurin ali sam planirala. Ako ga kupim u međuvremenu javljam :)

      Delete
  5. Bas lepo izgleda! Reci mi molim te da li ostavlja iskljucivo sedefasti/biserni trag ili ima neke sitne sljokice/shimmer? Ana K.

    ReplyDelete
  6. Svidja mi se, jako lepo izgleda! :)

    ReplyDelete
  7. Odlično izgleda a i cena mu je ok, ja koristim Aura Golden spice, on ide na zlatno pa bi mi bas trebao jedan ovakav. :)

    ReplyDelete