SOCIAL MEDIA

Saturday, January 9, 2016

Weleda badem set

Weleda je brend koji kod mene budi najviše interesovanja u poslednje vreme. Volela bih da isprobam sve njihove proizvode. Razlozi su prirodnost njihove kozemetike i kvalitet koji je na visokom nivou. Pisala sam o njihovom dezadoransu  koji je otkriće za mene. O njemu možete čitati OVDE.
Danas vam govorim o liniji namenjenoj osetljivoj koži sa mirisom badema.
Ja posedujem dva proizvoda: gel za tuširanje i kremu za ruke.
Pakovanja su nežno roze boje lepo uradjena,dolaze u ovoj lepoj kutiji.

Gel za tuširanje

Gel za tuširanje dolazi u tubi i teži 200 ml.
Aktivni sastojci gela su ulje badema I ši puter.
Miris je oštriji i ne zadržava se na koži,nije napadan i ne smeta-prirodan miris badema bez dodataka.
Gel hidrira kožu  koja je posle korišćenja meka i ne svrbi što mi se često dešava od drugih gelova.
PH je prilagođen koži tela. Nema sapunskih dodataka. Što se može i uočiti jer koža nije isušena posle korišćenja.
Nije mi potreban losion posle ovog gela što je odlično u nedostatku vremena.
Izuzetno kvalitetan proizvod.
Retko koji gel me oduševi. U najvećem broju slučajeva kupim jednom,ne bude bišta posebno,kupim drugi. Do sada me je oduševio Afroditin Pisacio i ovaj. Pružaju izuzetnu negu.

Krema za ruke

Spas za zimske dane,za osećaj ušuškanosti i nege. Nemam naviku da koristim kreme za ruke, samo mi se gomilaju i nikako da ih potoršim. Sa ovom kremom to nije slučaj. Non-stop je mackam.Ima bogatu teksturu. Odlično hidrira. Koža je posle korišćenja meka i glatka. Nema osećaja lepljivosti posle korišćenja. Miris se na zadržva dugo pa je mogu koristiti i oni koji nisu ljubitelji krema sa mirisom. Miris je prirodan,nije otužan kako je često slučaj sa kremama sa mirisom badema.


Ogromna preporuka za Weledu! Prezadovoljna sam! Nastavljam da koristim njihove proizvode. Nadam se da će uskoro biti još neka reczenija. Volela bih da probam i losion iz ove linije i dnevno-noćni fluid,za početak.

Koristite li Weleda proizvode i šta mi preporučujete?

8 comments :

  1. Ovo mi "treba" :D sigurno cu isprobati nesto od Welede :)

    ReplyDelete
  2. Nisam probala ni jedan Weldin proizvod pa preporuku nemam :D O ovoj kolekciji citam u poslednje vreme i na drugim blogovima, sve mi je pocevsi od pakovanja preslatko i savrseno. Ukoliko nisi probala Yves Rocher kremu za tusiranje iz kolekcije Jardins du Monde makadamija - obavezno probaj jer imam isti problem kao ti sa kozom. Nakon koriscenja ove kreme za tusiranje koza je izuzetno mekana, nezna, ne zateze i ne svbi.

    ReplyDelete
  3. Svake zime koristim skin food kremu, to mi je must have za moju suvu kožu, a probala sam i gel za tširanje od nara koji sam dobila i još patim što sam ga potrošila. Ovo deluje savršeno, želim :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Čula sam za tu kremu,u planu mi je :D I ja sam baš želela ovu liniju da probam i eto :) :*

      Delete
  4. Nisam nista od Welede probala, ali ovo bih rado, jer inace volim miris badema. Ja imam isti problem, neki gelovi za tusiranje mi jednostavno ne odgovaraju. Meni je prvo poceo da smeta Palmolive od kokosa, odjednom, a obozavala sam ga. Mislim da mi generalno kokos smeta, ali kad je sam, u kombinaciji sa jos necim, ne, mada, mozda i gresim...Inace slazem se sa Marijom, preporucujem Yves Rocher Jardins du Monde kreme za tusiranje. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sve više volim Weledu,sve što sam probala bilo je odlično.Sećam se da sam pročitala i kod tebe za Yves Rocher Jardins du Monde :) Svakako ću probati :)

      Delete