SOCIAL MEDIA

Thursday, June 28, 2018

Bioderma Sebium losion

Prošlo leto su mi, svakako, obeležili Biodermini preparati za zaštitu kože od sunca, ako neko nije čitao može tu grešku ispraviti klikom ovde. Pisala sam o Bronz spreju za lice, telo i kosu, i o omiljenom letnjem proizvodu, a to je tonirani fluid za lice sa zaštitnim faktorom 50. Taj fluid je nešto neverovatno jer vam samo malo da boju tenu, nije težak na licu, a pruža odličnu zaštitu.

Ovog puta vam pišem o proizvodu iz Sebium linije. Losion je nemanjen masnoj i kombinovanoj koži. Moja koža je kombinovana, sa suvim obrazim u nekim delovima godine. Prvobitan plan je bio da losion koristim samo na delovima lica koji bi prosijali, međutim, kako sam počela sa korišćenjem videla sam da ovaj losion ne isušuje kožu već samo uspostavlja balans.
Bioderma Sebium losion

Prvo što primećujem je  lep miris kada se poklopac odvrne. Losion koristim i ujutru i uveče. Izuzetno osveži lice i da vam osećaj odmornosti. Koža je nekon korišćenja čista i meka, nije lepljiva uopšte. Ono što sam primetila nakon trećine potrošene flašice jeste to da mi je T-zona preporođena, čelo mi ne prosija kao ranije, a mitesera više nema. Bitno je reći da ovaj losion ne isušuje kožu. Ne stvara bubuljice, niti izaziva crvenilo, što mi se dešavala od nekih krema, tonika i maski nekih drugih proizvođača. Što se sastava tiče, važno je istaći da je voda na prvom mestu.


Mogu da potvrdim da se sve što stoji u opisu u mom slučaju pokazalo kao tačno: losion pročišćava kožu, hidrira je, reguliše sebum i sprečava zašpušavanje pora.

Može se koristiti od desete godine.

Velika preporuka za ovaj losion. Ukoliko bih morala da ga ocenim ocenom od 1 do 5, zaslužio bi 5+.

Cena na Srbotrade sajtu je 1480 dinara. Pakovanje ima zapreminu 200 ml.

Planiram da objavim i tekst o nezi kože u letnjem periodu u kojem ću vam pričati o joše nekoj kozmetici vrednoj pažnje.

Ukoliko imate preporuke za neke Biodermine preparate, pišite mi.

Do čitanja,

Ksenija :)

2 comments :

  1. Deluje dobro ali šteta što nisi slikala ceo sastav.

    ReplyDelete
    Replies
    1. AQUA/WATER/EAU, PEG-11 METHYL ETHER DIMETHICONE, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, FOMES OFFICINALIS (MUSHROOM) EXTRACT, CAPRYLOYL GLYCINE, POLYSORBATE 20, SODIUM CITRATE, ZINC GLUCONATE, SALICYLIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, MANNITOL, SODIUM METABISULFITE, XYLITOL, RHAMNOSE, PYRIDOXINE HCL, PROPYL GALLATE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, PHENOXYETHANOL, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 727]

      Delete